Catatan diri seorang mohyiyi

Sabar Ikhtiar Profesional

Archive for #73

Milad #73

Janur mah pucuk kalapa,
Lain jimat tong dibabawa.
Kahatur du’a kanggo pun Bapa,
Mugia sehat berkah yuswa.

Hampang mah lengkahna kuda,
Nu cirekem euweuh tanaga.
Hoyong tepang sono kacida.
Mung sungkem manah nu kaduga.

Wilujeng milad,
Bpk Abas S. Cibadak 1940-2013.

image

milad #73 Bpk Abas S.

Posted from WordPress for Android

Advertisements
%d bloggers like this: